Storitve

Preverjanje plagiatorstva

Smo zanesljiva mednarodna platforma za preverjanje plagiatorstva, ki uporablja prvo resnično večjezično orodje za odkrivanje plagiatorstva na svetu.
Okno poročila

Razišči funkcije

Ocena podobnosti

Vsako poročilo vključuje oceno podobnosti, ki označuje stopnjo podobnosti, zaznano v vašem dokumentu. Ta rezultat se izračuna tako, da se število ujemajočih se besed deli s skupnim številom besed v dokumentu. Če je tvoj dokument sestavljen iz 1000 besed in je ocena podobnosti 21 %, to pomeni, da je v tvojem dokumentu 210 ujemajočih se besed. To zagotavlja jasno razumevanje obsega podobnosti, odkritih med analizo.

Naša strokovnost

Kaj loči Plag od drugih

Two column image

Na voljo kjer koli in kadar koli, potrebuješ le internetno povezavo. Predstavljamo vam najnovejše funkcije in funkcionalnosti.

  • Večjezično zaznavanje v 129 jezikih Naš večjezični sistem brez težav odkrije plagiatorstvo, tudi če je vaš dokument napisan v več jezikih. Naši algoritmi odlično delujejo s širokim naborom pisnih sistemov, vključno z grškim, latinskim, arabskim, aramejskim, cirilskim, gruzijskim, armenskim, pisavami brahmske družine, pisavo Ge'ez, kitajskimi znaki in izpeljankami (vključno z japonščino, korejščino in vietnamščino) ter hebrejščino.
  • Formati undefined
  • Podatkovna baza javnih virov Podatkovno bazo javnih virov sestavljajo vsi javno dostopni dokumenti, ki jih je mogoče najti na internetu in arhiviranih spletnih mestih. To vključuje knjige, revije, enciklopedije, periodične publikacije, članke v blogih, časopise in druge javno dostopne vsebine. S pomočjo naših partnerjev lahko najdemo tudi dokumente, ki so se pravkar pojavili na spletu.
  • Podatkovna baza znanstvenih člankov Poleg odprte baze podatkov ponujamo tudi možnost preverjanja datotek v naši bazi znanstvenih člankov, sestavljena iz več kot 80 milijonov znanstvenih člankov najbolj znanih akademskih založnikov.
  • Podatkovna baza CORE CORE omogoča brezhiben dostop do milijonov znanstvenih člankov, zbranih od več tisoč ponudnikov podatkov z odprtim dostopom, kot so repozitoriji in revije. CORE omogoča dostop do 98.173.656 celotnih besedil brezplačnih znanstvenih člankov, od česar je 29.218.877 celotnih besedil naloženih pri njih.

Te zanima ta storitev?

hat