Storitve

Odstranitev plagiatorstva

Enostavno odstrani kakršno koli sled plagiatorstva s pomočjo naših akademskih urednikov
Akademska etičnost

O storitvi

Two column image

Plag je pionir pri ponujanju storitev odstranjevanja plagiatorstva. Razvili smo dosleden in etičen pristop k odstranjevanju plagiatorstva iz pisnega dela. Naša ekipa usposobljenih urednikov natančno pregleda vse dele besedila, ki so označeni kot potencialni plagiat. Zagotavljajo, da je vsaka citirana vsebina pravilno citirana in da so opravljeni vsi potrebni prepisi. S pomočjo naših usposobljenih urednikov lahko vsako pisno delo prestane tudi najstrožja preverjanja plagiatorstva, vključno s tistimi, ki jih izvajajo univerze za diplomske naloge.

support
24-urna podpora
privacy
Popolna zasebnost
balance
Akademska etičnost
experience
Izkušeni uredniki
Šest korakov odstranjevanja plagiatorstva

O postopku

Preverjanje plagiatorstva

Naša ekipa začne postopek s temeljitim preverjanjem dokumenta glede plagiata. Dokument primerjamo z vsemi podatkovnimi bazami in z vključenimi možnostmi globinskega preverjanja. Kakovost je zagotovljena na vsakem koraku, posledično pa najboljši rezultati.

1.
Začetna ocena dokumenta

Na žalost imajo lahko nekateri dokumenti tako visoko oceno podobnosti, da jih ni mogoče urejati, ker ne vsebujejo izvirne vsebine.

2.
Izbor urednika

Dodelitev najustreznejšega urednika je ključni korak v našem procesu, saj zagotavlja, da tvoj dokument pregleda strokovnjak na ustreznem področju. Skrbno izberemo urednika z bogatimi izkušnjami, da zagotovimo najboljši možni pregled.

3.
Urejanje

Pri pregledovanju in urejanju tvojega dokumenta se držimo strogih standardov urejanja in etičnosti. Naša ekipa sledi uveljavljenim smernicam, da zagotovi vsestransko urejanje in vzdržuje najvišje standarde etičnega ravnanja, zlasti pri odstranjevanju morebitnih primerov plagiatorstva.

4.
Preverjanje plagiatorstva

Izvede se preverjanje plagiatorstva, da se zagotovi delo, ki je popolnoma brez plagiatorstva.

5.
Dostava stranki in revizije

Naš strog nadzor kakovosti zagotavlja optimalne rezultate in neprimerljivo zadovoljstvo strank na vsakem koraku procesa.

6.
Uredniki

Postopek dodelitve urednika

Two column image

Smo platforma za pedagoge in študente, ki temelji na sodelovanju, zato so naši uredniki profesorji in visoko usposobljeni študenti.

Zelo skrbno izbiramo in usposabljamo naše urednike, ki so visoko usposobljeni za odstranjevanje plagiatorstva v skladu z našimi skrbno oblikovanimi standardi, metodami in dobrimi praksami. Naš strukturiran potek dela nam omogoča ohranjanje najvišje kakovosti storitev in pravočasno dostavo tvojih naročil.

Opredelili smo tri standarde in smernice, ki jih morajo upoštevati vsi naši uredniki:

 • Standard strokovnega urednikaTa standard opredeljuje znanje in veščine, zahtevane od strokovnega urednika.
 • Standard urejanjaTa standard opisuje najboljše prakse za izvajanje storitev našim strankam.
 • Standard akademskega urejanjaTa standard opredeljuje metode in prakse, bistvene za etično poseganje v akademska dela.
Prihranek časa

Zakaj se odločiti za odstranitev plagiatorstva?

Two column image
Pomanjkanje časaMorda imaš službene ali druge obveznosti, zaradi katerih ne moreš posvetiti časa, potrebnega za dokončanje svojega prispevka.
Pomanjkanje navdihaPo precejšnjem času, prebitem z vsebino, boš morda težko našel točno tiste besede, ki jih potrebuješ.
Približajoči rokBliža se rok in nimaš dovolj časa za svoje pisno delo.
Stroga specializacijaEnostavno se nočeš poglabljati v nekaj, česar ne boš uporabljal v prihodnosti, kot npr, pravilno citiranje.
Pomankkljivi dosedanji posegiNekatera podjetja in zasebni uredniki nimajo strogega metodološkega pristopa in je treba njihovo delo popraviti.
Pomanjkanje podpore tvojega mentorjaTvoj nadrejeni morda ni zagotovil jasnih razlag pravil citiranja.
Potreba po kakovostnem rezultatuPrizadevaš si ustvariti izjemno dobro delo in za dosego tega cilja iščeš strokovno pomoč.
Strokovnost

Zagotovljena strokovnost

Two column image

Strokovno delo naših urednikov omogoča brezhibnost pri preverjanju diplomskih nalog, ki jih izvajajo univerzitetni programi.

Naša ekipa strokovnjakov uporablja najsodobnejšo programsko opremo, opremljeno z visoko učinkovitimi podatkovnimi bazami proti plagiatorstvu, da zagotovi dostavo izjemno edinstvenih besedil. Tako odpravlja skrbi tistih, ki se zanašajo na naše storitve, in jim omogoča, da se samozavestno osredotočijo na svoje diplomske izpite.

Strokovna ekipa poskrbi za tvoj dokument tako, da odstrani morebitne primere plagiatorstva, izbriše problematično besedilo, vstavlja citate ali prepiše nekatere dele na verodostojen način.

Delo naše ekipe je opravljeno v bistveno krajšem času, kot je potrebno za ročno popravljanje plagiatorstva, rezultati so pa zagotovljeni.

Kako začeti?

Začni v nekaj minutah: zlahka začni uporabljati storitev odstranjevanja plagiatorstva

 1. Registriraj se
 2. Naloži svoj dokument
 3. Primerjaj svoj dokument z omogočenim globinskim preverjanjem in znanstvenimi podatkovnimi bazami
 4. Počakaj na zaključek preverjanja in naroči storitev.
How to start
Neustrezno sklicevanje
speech bubble tail
Preverjanje plagiatorstva

Obsežne podatkovne baze

Two column image

Vedno zagotavljamo visoko raven strokovnosti in dela, ki jih uredimo, prestanejo preverjanje podobnosti, ki ga izvaja program za prepoznavanje podobnosti besedil tvoje univerze.

Vzdržujemo največjo podatkovno bazo znanstvenih člankov in zagotavljamo, da bo naša storitev delovala brezhibno ne glede na to, katero programsko opremo za preprečevanje plagiatorstva uporablja tvoja univerza, naj bo to Compilatio, Turnitin ali Tesilink.

Kako dolgo traja proces?

Zavezani smo k zagotavljanju storitve odstranjevanja plagiatov v danem roku.

Za nujne primere nudimo storitev »zadnji hip«, ki zagotavlja dostavo v 24 urah. S tvojim dokumentom se bo ukvarjalo več urednikov za zagotovitev hitre dostave. Stopi v stik z nami, da se pozanimaš o razpoložljivosti te storitve.

Zagotovljena zaupnost

Popolna zaupnost

Two column image

Zavedamo se, da je varovanje tvoje zasebnosti izjemnega pomena. Zagotavljamo popolno zaupnost pri vsaki ponujeni storitvi odstranjevanja plagiatorstva. Naša ekipa strokovnih urednikov je zavezana k ohranjanju najvišje stopnje diskretnosti pri vseh informacijah o strankah in upoštevamo stroge varnostne ukrepe za zagotovitev varnosti tvojih osebnih podatkov. Nobenih informacij v zvezi s tvojimi dokumenti ali identiteto ne delimo s tretjimi osebami. Naši uredniki podpisujejo stroge pogodbe o nerazkritju informacij, s čimer zagotavljajo, da tvoji delovni in osebni podatki ostanejo ves čas zaupni. Prav tako izvajamo vse varnostne ukrepe za zaščito naših sistemov pred kakršnim koli nepooblaščenim dostopom, s čimer zagotavljamo zaščito tvojih dokumentov in podatkov pred morebitnimi kršitvami. Zavezani smo k zagotavljanju varne izkušnje za naše stranke, naša popolna garancija zaupnosti pa zagotavlja, da bomo ohranili zasebnost tvojih podatkov.

Učinkovite metode

Kako odstranjujemo plagiatorstvo?

Two column image

Na splošno obstajajo štiri glavne metode za odstranitev plagiatorstva iz diplomske naloge:

 • Izbris problematičnih razdelkov
 • Dodajanje manjkajočih citatov
 • Pravilno prepisovanje problematičnih delov
 • Popravek neustreznih citatov

V večini primerov se te metode uporabljajo sočasno, na primer prepisovanje in dodajanje manjkajočih citatov.

Vedno zagotavljamo največje zadovoljstvo z našim delom pri odstranjevanju plagiatorstva. Naše izkušnje nam omogočajo ponujanje varne in popolnoma anonimne storitve.

Cenik

Koliko stane?

Rok

14 dni

7 dni

3 dni
48 urs

Cena na stran

Od 10,95 €

Do 12,95 € (standardna cena)

Od 15,95 €

Od 19,45 €

Ena stran se šteje kot 250 besed ujemajočega se besedila.

Kolikšen je dovoljeni odstotek podobnosti?

Včasih so podobnosti v besedilu nepravilno zaznani kot plagiatorstvo. Kljub temu se mnogi pedagogi še vedno zanašajo na to metodo. Večina profesorjev ne bo zavrnila delo, če vsebuje manj kot 10% podobnosti. V drugih primerih pa upoštevaj spodnje smernice.

< 10 %

Nizko

Večina profesorjev bo sprejela dokument z manj kot 10 % podobnostjo.

10 %

Srednje

Verjetno boste pozvan, da urediš svoje delo.

10-15 %

Visoko

Pozvan boš, da svoje delo urediš ali ga celo ne oddaš.

15-20 %

Zelo visoko

Verjetno ti ne bo dovoljeno oddati svojega dela.

25 %

Nesprejemljivo

Komaj verjetno je, da bo profesor sprejel tvoje delo.

Orodje v akciji

Primer

Initial example

Začetni dokument

Edited example

Urejen dokument

Te zanima ta storitev?

hat