Storitve

Lektura

Revizija je postopek popravljanja slovničnih, črkovalnih in ločilnih napak v besedilu. Tako revizija kot urejanje sta namenjena izboljšanju kakovosti napisanega besedila.
Lektoriranje

Popravek slovnice in ločil

Two column image

Namen lektoriranja je skrbno pregledati pisni dokument glede napak in opraviti potrebne popravke, da se zagotovi točnost, jasnost in doslednost. To je ključni korak v procesu pisanja, ki pomaga odpraviti slovnične, črkovalne in ločilne napake. Lektoriranje se osredotoča tudi na izboljšanje celotnega toka, koherencije in berljivosti besedila. Lektoriranje pomaga prepoznati in popraviti napake, ki so bile morda spregledane med začetnimi fazami pisanja in urejanja. Končni cilj lektoriranja je ustvariti izpopolnjeno besedilo brez napak, ki bralcu učinkovito prenese sporočilo, ki mu je bilo namenjeno.

Urejanje besedila

Lektoriranje in popravljanje sloga

Two column image

Namen urejanja besedila je prečistiti in izboljšati pisni dokument za izboljšanje splošne kakovosti, jasnosti, skladnosti in učinkovitosti. Urejanje besedila vključuje celovit pregled vsebine, strukture, jezika in sloga besedila, da se zagotovi, da izpolnjuje predvideni namen in učinkovito posreduje sporočilo ciljnemu občinstvu.

Te zanima ta storitev?

hat