Naša zgodba

Temelji

Plag ponuja študentom in pedagogom priložnost, da dosežejo najboljše akademske rezultate brez strahu od eksperimentiranja. Neuspeh je proces padca, poskušanja in razvoja, uspešni dvig pa končni cilj in želeni izid. Ustvarjamo mesto, kjer lahko samozavestno daš vse od sebe, in nudimo obljubo odličnega rezultata.
About header illustration
Naša zgodba

Temelji

Two column image

Plag, ustanovljen leta 2011, je zanesljiva globalna platforma za preprečevanje plagiatorstva. Naše orodje koristi tako študentom, ki si prizadevajo izboljšati svoje delo, kot učiteljem, ki želijo spodbuditi akademsko integriteto in etiko.

Prisotni smo v več kot 120 državah in osredotočamo se na zagotavljanje besedilnih storitev, zlasti na odkrivanje podobnosti besedila (preverjanje plagiatorstva).

Tehnologija, ki jo uporablja Plag, je bila skrbno razvita za podporo več jezikov in je prvo resnično večjezično orodje za odkrivanje plagiatorstva na svetu. S to napredno zmogljivostjo posameznikom po vsem svetu ponosno ponujamo namenske storitve odkrivanja plagiatorstva. Ne glede na to, kje se nahajaš in v katerem jeziku je napisana tvoja vsebina, je naša platforma opremljena tako, da ustreza tvojim potrebam in zagotavlja natančno in zanesljivo odkrivanje plagiatorstva.

Jedro našega delovanja

Tehnologija in raziskava

Two column image

Podjetje nenehno vlaga v ustvarjanje novih besedilnih tehnologij in izboljšuje že obstoječe. Poleg tega, da ponujamo prvo resnično večjezično orodje za odkrivanje plagiatorstva na svetu, v sodelovanju z univerzami nenehno ustvarjamo in izboljšujemo naša orodja in storitve.

Izpopolnimo tvoje delo skupaj

document
Večjezično
speech bubble tail
Tehnologija z umetno inteligenco
speech bubble tail
4,5 na Trustpilot
speech bubble tail