Približno

Lepo vas je spoznati

Podjetje

Plag.si je globalni ponudnik storitev odkrivanja plagiatov, ki oskrbuje stranke iz več kot 90 držav po vsem svetu. Naše podjetje se osredotoča na zagotavljanje storitev, povezanih z besedili, zlasti na odkrivanje podobnosti in preverjanje plagiatorstva. Plag.si razvija svojo tehnologijo z večjezičnega vidika, kar nam omogoča, da strankam v ZDA, Združenem kraljestvu, Franciji, Nemčiji, Litvi, Latviji in drugih državah zagotavljamo namenske storitve odkrivanja plagiatov.

Plag.si je bila ustanovljena leta 2011. Njena lastnica je družba LLC Lingua intelligence, nahaja pa se v čudovitem srednjeevropskem mestu Vilnius, glavnem mestu Litve.

O podjetju za plagiatorstvo
Tehnologija plagiatorstva in raziskave

Tehnologija in raziskave

Družba nenehno vlaga v ustvarjanje novih tehnologij besedila in izboljšuje že obstoječe. S ponosom vam predstavljamo prvo resnično večjezično orodje za odkrivanje plagiatorstva na svetu, ki smo ga ustvarili med delom v večnacionalnem okolju. Plag.si sodeluje z univerzitetnimi strankami, da bi nenehno ustvarjala in izboljševala svoja orodja in storitve za iskanje besedil in plagiatov. Če imate vprašanja ali predloge za partnerstvo, izpolnite spodnji kontaktni obrazec.


contact info